Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grkamskjell beregn ca 2 kamskjell per person
salt og pepper
2stkgulrøtter
Ca 4sssmør
Ca 1,5tssitronsaft
2stksjalottløk
1dlhvitvin
2dlfløte
100grsmør
2tsfrisk estragon eller 1/2 ts tørket estragon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell med gulrotpuré og estragon beurre blanc med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier275,66626,58Kcal
Protein4,8010,91gram
Karbohydrat2,205,00gram
Kostfiber0,491,11gram
Fett26,6060,46gram
Mettet fett17,1538,98gram
Alkohol1,04 %
Salt0,340,78gram
Pris på oppskriftenKr 10,32Kr 23,46Kroner
Hele oppskriften veier909 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gulrotpuré
Gulrøttene, skrelles, deles i biter og kokes i lettsaltet vann. Hell av kokevannet og kjør gulrøttene i en foodprocessor med smør til puré. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Estragon og beurre blanc
Rens, finhakk og surr sjalottløk i 1 ss smør til den er blank (ikke bli brun), tilsett hvitvin og kok inn til det gjenstår ca 3 ss. Tilsett fløte og kok inn til det halve gjenstår. Trekk kasserollen vekk fra platen, pisk inn smør i biter og smak til med finhakket frisk estragon.
Brukes tørket krydder tilsett det sammen med fløten. Sausen bør ikke koke etter at smøret er pisket inn

Kamskjell
Fordel kamskjellene på bløtlagte grillpinner. Bruk 2 pinner parallelt til hver porsjon, så skjellene blir lettere å snu på grillen eller i grillpannen.
Varm opp grill/panne. Krydre med salt og pepper og pensle med olje. Vent til du har god varme. Legg spydene på og grill dem ca 1 minutt på hver side.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28550)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.
Denne retten har 196,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med chilikål.Grillet kamskjell med chilikål.
Denne retten har 144,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med asparges.Grillet kamskjell med asparges.
Denne retten har 117,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.