Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat



Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat oppskrift.
Fotograf: Joel Wåreus
Kamskjell og krepsehaler tar bare en øyeblikk på grillen før de er klare til servering. I denne oppskriften er sesongens deilige grønnsaker tilbehør, så her feires sommeren!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkkamskjell
8stkkrepsehaler
50grblomkål
1stkgulrot
100grbrokkoli
2stkhjertesalat
1bunt(er)kjørvel
1ssrapsolje
salt og pepper

Dressing

1stkegg
1tssennep
1feddhvitløk
1sshvitvinseddik
1,5dlrapsolje
1ssgressløk
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Sennep
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196,05403,07Kcal
Protein4,198,61gram
Karbohydrat2,194,50gram
Kostfiber1,432,94gram
Fett18,6338,30gram
Mettet fett1,553,19gram
Salt0,110,23gram
Pris på oppskriftenKr 11,41Kr 23,46Kroner
Hele oppskriften veier822 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær blomkål, gulrot og brokkoli i små biter.
Kok grønnsakene ca. 1-2 minutter, de skal fortsatt ha tyggemotstand. Rens salat, riv den i biter og bland sammen med hakket kjørvel.
Pensle kamskjell og krepsehaler med olje og grill dem ca. 30 sekunder på hver side.
Dryss over litt salt og pepper.

Dressing
Kok egg i 3 minutter, og ha lettkokt egg over i en bolle. Tilsett sennep, revet hvitløk og hvitvinseddik.
Visp kraftig og tilsett litt rapsolje om gangen til dressingen har konsistens som majones.
Smak til med salt og pepper og rør inn finhakket gressløk.
La gjerne sausen stå i kjøleskap noen timer for å utvikle smaken.
Bland salat, grønnsaker og dressing, og legg krepsehaler og kamskjell over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29433)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.Grillet kamskjell og sjøkreps med varm salat.
Denne retten har 196,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med chilikål.Grillet kamskjell med chilikål.
Denne retten har 144,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet kamskjell med asparges.Grillet kamskjell med asparges.
Denne retten har 117,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.