Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet paprika-suppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkrøde paprika
1stkpaprika, gul
1stkløk, hakket
1feddhvitløkfedd, presset
1sshvetemel
0,75litergrønnsakkraft
1dashsalt
svart pepper, malt
4ssrød og gul paprika skåret i terninger, til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet paprika-suppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier16,0152,83Kcal
Protein0,431,42gram
Karbohydrat2,939,67gram
Kostfiber0,882,90gram
Fett0,090,30gram
Mettet fett0,030,10gram
Salt0,411,36gram
Pris på oppskriftenKr 1,74Kr 5,74Kroner
Hele oppskriften veier1 320 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett på grillen. Del paprikaen i to. Fjern kjernhuset og skrap ut frøene.

Dekk en bakeplate med folie og legg paprikaen med yttersiden opp i et enkelt lag. La stå under grillen til paprikaen begynner å bli mørk.

Legg de grillede paprikaene i en plastpose og avkjøl. Trekk så av skinnet under rennende vann, og kast det. Hakk paprikakjøttet grovt.

Ha løk, hvitløk og 1,5 dl av kraften i en gryte. Kok opp og la det putre i ca. 5 minutter til kraften har kokt noe inn. Skru ned varmen, og rør av og til til løken er myk og så vidt begynner å få farge.

Dryss mel over øken og rør forsiktig om. Tilsett hakket, grillet paprika og la det koke opp. Legg på lokk og la det syde i 5 minutter til.

Ta gryten av varmen og la suppen avkjøles langsomt. Ha den over i en matmølle og kjør til blandingen er fin og jevn. Ha blandingen i gryten igjen og varm opp til kokepunktet. Øs opp i fire suppetallerkner og pynt med hakket paprika.

Grilling fremhever den søte smaken i rød og gul paprika, samtidig som det gir suppen en glødende farge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6500)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Veganer
Land: Spania

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.