Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grønnsakspakke



Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grønnsakspakke oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Det er kanskje ikke så vanlig med reinsdyrkjøtt på grillen, men det er verdt å prøve. Ovnsstekte poteter og grillede grønnsaker høyner kotelettmåltidet.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grreinsdyrkotelett
0,5tssalt
0,25tspepper
2tstørkede urter

Båtpoteter:

10stknypotet
4ssolje
1tssalt
2ssfriske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)

Grønnsakspakker:

200grsopp
1bunt(er)vårløk
1stkknollselleri (sellerirot)
2sshakket frisk kruspersille
0,5tssalt
0,25tspepper
2ssolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grønnsakspakke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,37529,66Kcal
Protein8,8549,15gram
Karbohydrat4,6425,77gram
Kostfiber1,045,78gram
Fett4,3724,27gram
Mettet fett0,945,22gram
Salt0,723,98gram
Pris på oppskriftenKr 11,12Kr 61,76Kroner
Hele oppskriften veier2 222 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vask potetene godt og del i båter. Legg dem i en langpanne og hell på olje. Bland godt. Dryss over salt og urter. Stek potetene på 225 °C i 20-30 minutter. Bruk en spiss kniv for å se om potetene er møre. Bruk gjerne varmluft de siste 5 minuttene. Da får potetene en sprø og gyllen skorpe.

2. Del grønnsakene opp i biter. Fordel dem på ark av alminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og persille. Hell litt olje over tilslutt. Pakk sammen folien og legg på grillen. Grill grønnsakene i ca. 15 minutter.

3. Gni kotelettene inn med salt, pepper og eventuelt krydderurter. Grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Fordi reinsdyrkjøtt er så magert må du ikke grille kotelettene for lenge.

Server reinsdyrkoteletter med ovnsstekte potetbåter og grønnsakspakker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 29542)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillede reinsdyrkoteletter.Grillede reinsdyrkoteletter.
Denne retten har 123,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grønnsakspakke.Grillet reinsdyrkotelett med båtpotet og grøn.
Denne retten har 95,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.