Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet sei i folie



Grillet sei i folie oppskrift.
Fotograf: Kristin&Vibeke
I denne oppskriften får seien deilig smak av urter, chili og sitrongress når du griller den i folie. Sammen med grillede nypoteter skaper seien sommer på tallerkenen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgseifilet, uten skinn og bein
2tssalt
500grnypotet
1tskorianderfrø
1stklime
2sshonning
1stkchili, rød
1stksitrongress
2ssmynte, frisk
2sskoriander, frisk
aluminiumsfolie
olje
salt og pepper

Salat

2stksalat
2dlbladpersille
1stkrødløk
1stkagurk
2stkeple

Dressing

50grhasselnøtter
3sshonning
6ssepleeddik
6ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper, grovmalt
sesamolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet sei i folie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,87791,58Kcal
Protein5,6944,21gram
Karbohydrat9,8876,77gram
Kostfiber1,4811,50gram
Fett4,0731,63gram
Mettet fett0,604,66gram
Salt0,604,63gram
Pris på oppskriftenKr 5,75Kr 44,68Kroner
Hele oppskriften veier3 108 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dryss salt på seifileten og la den hvile ca. 10 minutter.
Kok potet til de er nesten møre, avkjøl deretter og skjær dem i tykke skiver.
Dryss korianderfrø over seien og legg den på et stykke aluminiumsfolie smurt med olje.
Riv skall og press saft av lime, og rør dette sammen med honning, finhakket chili, sitrongress og mynte. Smør blandingen over seien. Brett aluminiumsfolien rundt seien og grill den ca. 15 minutter, under lokk hvis grillen har det.
Pensle potetene med litt olje og grill dem på begge sider. Åpne aluminiumsfolien med sei og dryss finhakket koriander over før servering.

Salat
Riv salat og grovhakk persille.
Finhakk rødløk og skjær agurk og eple i terninger.

Dressing
Grovhakk hasselnøtter.
Bland hasselnøtter med honning, epleeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper og litt sesamolje.
Bland dressingen forsiktig inn i salaten.
Server grillet sei og potet med salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29416)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet sei i folie.Grillet sei i folie.
Denne retten har 101,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei med dillpoteter.Grillet sei med dillpoteter.
Denne retten har 95,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeburger 2.Fiskeburger 2.
Denne retten har 134,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.