Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet sei med dillpoteter



Grillet sei med dillpoteter oppskrift.
Fotograf: Kristin&Vibeke
Sei grillet i folie er enkelt og raskt. Chili og friske urter gjør denne oppskriften til en smaksfull pakke fra grillen, så god at du kanskje skal lage en ekstra?

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grseifilet, uten skinn og bein
2,5dldill
400grpotet
1stkchili, rød
1stkrødløk
0,5dlbasilikum, frisk
1dlpersille, frisk
4stkark aluminiumsfolieIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4sshvitvin, tørr
1dashsalt
1dashpepper, grovmalt
olje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet sei med dillpoteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,42301,31Kcal
Protein8,1725,80gram
Karbohydrat11,4436,12gram
Kostfiber1,685,31gram
Fett1,494,71gram
Mettet fett0,331,04gram
Alkohol0,03 %
Salt0,260,82gram
Pris på oppskriftenKr 9,64Kr 30,44Kroner
Hele oppskriften veier1 263 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær sei i porsjonsstykker og dryss salt og pepper på alle sidene.
Finhakk dill, og kok poteter med litt over halvparten av dillen i kokevannet. Skjær chili i strimler, finhakk rødløk og urter og bland sammen. Ta også med resten av dillen.
Pensle aluminiumsfolie med olje.
Del urteblandingen i like mange porsjoner som du har sei. Legg halvparten av hver porsjon på et stykke aluminiumsfolie, så et stykke sei og deretter resten av porsjonen med urteblanding.
Drypp hvitvin over.
Pakk sammen aluminiumsfolien og legg pakken på grillen. Grill til fisken er ferdig, ca. 10 minutter.
Server en seipakke til hver person, med dillpoteter ved siden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29417)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeburger 2.Fiskeburger 2.
Denne retten har 134,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei i folie.Grillet sei i folie.
Denne retten har 101,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet sei med dillpoteter.Grillet sei med dillpoteter.
Denne retten har 95,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.