Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)smørfisk
olje til pensling
salt /pepperblanding

Salater

0,5bunt(er)ruccula
1stkradiccio, liten
0,5stkkrussalat
0,5stksalat
0,5bunt(er)kjørvel
1bunt(er)basilikum
100grpinjekerner
1feddhvitløk
2dlolje
Italiensk landbrød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet smørfisk(Escolar) på sprø salat og pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier251,37925,67Kcal
Protein8,9833,07gram
Karbohydrat2,398,80gram
Kostfiber0,933,42gram
Fett22,6783,48gram
Mettet fett2,398,80gram
Salt0,120,43gram
Pris på oppskriftenKr 15,25Kr 56,16Kroner
Hele oppskriften veier1 473 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skiver av Smørfisk som er penslet lett med olje grilles på en varm grillpande, ca. 2 min på hver side. Krydre med salt og en pepperblanding (av grøn, hvid, sort og rosa pepper)

4 salater skylles og slynges fri for vann. Ha det i en plastpose og tilsett 2 ss balsamico eddik og 5 ss oliven olje, salt + peber. Rist posen så dressingen fordeles. Anret salaten på 4 store tallerkner og legg smørfisken i midten. Bland en pesto af basilikumblader, pinjekkerner, hvidløg, olie, salt og pepper og drypp den rundt på tallerkenen.
Pynt med kjørvel og server med italiensk brød.

Husk at stekesjyen må ikke brukes. Heller ikke kokevann der det er aktuelt.
Escolar kan gi diare pga sitt innhold av ufordøyelig fett og voksstoffer. Kan og inneholde histamin ved gal lagring.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2959)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.