Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet tuna fra Filippinene



Grillet tuna fra Filippinene oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Denne fikk vi servert på en restaurant og de sa at det var en av de mest populære rettene der. Veldig godt og saftig. På Filippinene er kjøttet gjennomstekt og derfor grått, ikke rødt som mange her hjemme er vant til. Filippinerene liker alt kjøtt og fisk gjennomstekt.
Jeg fikk denne servert uten turnipssalat, men med ris. Var helt nydelig.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgtunfiskfilet fra brystet
1sssteinsalt
1tsnykvernet sort pepper

For marinaden

0,5kopp(er)Kikkoman soyasaus
1stklime
0,5kopp(er)Mirin
0,1kopp(er)hvitt sukker
0,5ssDashi.(Konsentrert fiskebuljong)
2ssingefær, revet
0,5kopp(er)reddik, revet
2sssitrongress kjerne, finhakket
0,1kopp(er)koriander blader, hakket
1kopp(er)olivenolje

For garnityr

5stang(stenger)chayote topper(kan være vanskelig å få tak i). Fisken serveres på disse, men er ikke nødvendig.Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Tamarind-miso dip.

Til servering.

4porsjon(er)Java ris
Singkamas salat (En slags turnips)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet tuna fra Filippinene med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,89656,32Kcal
Protein17,4262,86gram
Karbohydrat9,6134,68gram
Kostfiber0,120,43gram
Fett8,1729,48gram
Mettet fett1,204,33gram
Salt1,585,69gram
Pris på oppskriftenKr 27,77Kr 100,20Kroner
Hele oppskriften veier2 887 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Legg tunfiskfiletene i en panne, og smak til med salt og pepper.

2 I en blender, bland ingrediensene til marinaden, unntatt oljen. Bland til det er glatt. Mens blenderen går, hell sakte i olje-blanding til den er jevn. Hell marinaden i pannen og vend tunfiskfileten med kjøttsiden ned. Dekk til og avkjøl i 1 time.

3 Grill tunfisk med først skinnet ned på varm grill i 6 til 7 minutter på hver side.

4 Til servering:
Plasser forvellede chayote topper på langs av tallerken. Plasser tunfisk over og sprinkle med Tamarind-Miso Dip. Serveres varm med Java Ris og Singkamas salat ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 29380)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Philipinene
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet tuna fra Filippinene.Grillet tuna fra Filippinene.
Denne retten har 181,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.