Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillet tunfisk med dill og aspargessalat




Vinforslag:
Reyneke Sauvignon Blanc, Kr. 169,- Varenr. 8050701
Robertson Chardonnay, kr 102,- Varenr. 4218301


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkgrønne asparges
8stkhvite asparges, skrelt
100grparmesan
80grcherrytomater, delt i to
1ssbrunt strøsukker
3ssolivenolje
100grdill, finhakket
1stklime, presset
800grtunfisk, fersk i porsjonstykker a 200 gram
Salt og svart pepper
Flaksalt
1stksitron til servering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillet tunfisk med dill og aspargessalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,50442,29Kcal
Protein15,7359,72gram
Karbohydrat2,288,66gram
Kostfiber0,813,08gram
Fett4,7618,07gram
Mettet fett1,686,38gram
Salt0,170,64gram
Pris på oppskriftenKr 26,47Kr 100,49Kroner
Hele oppskriften veier1 519 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvell aspargesene ved å legge dem i kokende, saltet vann i ca 2 minutter. Ta opp aspargesene og avkjøl dem i en bolle med iskaldt vann. Høvle parmesanen grovt. Fordel tomatene i en ildfast form. Dryss over strøsukker og drypp over 1 ss olivenolje. Rist tomatene forsiktig i stekeovnen ved 150 grader i ca åtte minutter.
Bland asparges, dill og parmesan. Hell limejuice og 2 ss olivenolje over. Grill tunfisken i en varm grillpanne i ca 2 minutter på hver side (fiskestykkene skal helst ha en rå kjerne i midten) Dryss over salt og pepper.
Anrett aspargessalat og tomater på porsjonstallerkener. Topp med grillet tunfisk. Dryss over litt flaksalt og server med en sitronskive.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helene
(Intern: 27159)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Sør-Afrika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet tuna fra Filippinene.Grillet tuna fra Filippinene.
Denne retten har 181,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.