Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillpakke med hjerteskjell



Grillpakke med hjerteskjell oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Det enklest du kan legge på grillen er grillpakker fylt med det du måtte ønske. Om du gjør litt forarbeid på kjøkkenet kan du få en smaksopplevelse av en annen verden.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kghjerteskjell
2stkpaprika, rød
6feddhvitløk
100grbacon
0,75dlrapsolje
1sschiliflak, tørket
4dlhvitvin
1dlbladpersille
16stkcherrytomat
4stkbakepapirIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4stkgrillfolieIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Tilbehør

2ssgressløk
brød


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillpakke med hjerteskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,36423,19Kcal
Protein4,6620,05gram
Karbohydrat1,416,07gram
Kostfiber0,823,53gram
Fett6,3327,23gram
Mettet fett1,054,52gram
Alkohol2,21 %
Salt0,682,94gram
Pris på oppskriftenKr 8,43Kr 36,27Kroner
Hele oppskriften veier1 721 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær paprika i små terninger og hvitløk i tynne skiver.
Skjær bacon i biter og stek i rapsolje i 4-5 minutter.
Ha i paprika, hvitløk og chiliflak, og surr til paprikaen begynner å bli myk, ca. 3 minutter. Tilsett hvitvin og kok opp.
Rør inn finhakket bladpersille, sett til side og avkjøl helt.
Legg et ark bakepapir på hvert ark grillfolie, og brett opp kantene til små boller. Fordel hjerteskjell og baconblandingen i foliene. Husk også å fordele kraften av baconblandingen.
Del cherrytomater i to, ha over skjellene og brett grillfoliene godt sammen på toppen. Legg på varm grill og hør etter når kraften begynner å koke etter 2-3 minutter.
Når kraften koker lar du det småkoke i 4 minutter til.
Sjekk at skjellene har åpnet seg.
Server med gressløk drysset over og brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31091)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillpakke med hjerteskjell.Grillpakke med hjerteskjell.
Denne retten har 98,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skjell og skalldyr på grillen.Skjell og skalldyr på grillen.
Denne retten har 100,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.