Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillstekt gjedde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kggjedde
Salt og pepper
8stk filetansjosfileter
3skive(r)flesk
Salt og pepper
1stkløk
1dashSmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillstekt gjedde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,05526,05Kcal
Protein18,83105,32gram
Karbohydrat0,703,92gram
Kostfiber0,090,50gram
Fett1,759,79gram
Mettet fett0,623,47gram
Salt0,351,96gram
Pris på oppskriftenKr 14,79Kr 82,72Kroner
Hele oppskriften veier2 237 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni fisken med salt og legg den i eddikvann i ca 15 minutter(1 ss eddik pr l). Slimet skrapes så av, vask fisken. Rundrens fisken og fjern hode og hale. Vask og tørk den.

Gni fisken inn med salt og pepper. Kutt flesket i små terninger som rulles i pepper og salt. Hakk ansjos og løk i sammen og bland dette med flesket. Denne blandingen fylles i fisken og den bindes så fast til ett grillspyd.

Fisken grilles på jevn varme og smøres med smør av og til. Tar opp mot 1 time. Pass på at den ikke blir svidd og brent. Server med smør og pariserloff. En god salat passer til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14763)
Kategori: Grillmat
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.