Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grillstekt hjortemørbrad




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grHjortemørbrad
8stktomater, soltørkede
0,5bunt(er)basilikum, finhakket
3ssøkologiske pinjekjerner
olje til pensling
100grtynt skinke


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grillstekt hjortemørbrad med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,33239,09Kcal
Protein19,6133,41gram
Karbohydrat1,883,20gram
Kostfiber0,681,16gram
Fett5,8910,04gram
Mettet fett1,372,33gram
Salt0,300,51gram
Pris på oppskriftenKr 21,79Kr 37,12Kroner
Hele oppskriften veier682 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et lite hull i den tykke enden av mørbraden og lag hull hele veien ned til den tynne enden av mørbraden med skaftet av en gryteskje.

Bland finsnittede soltørkede tomater, basilikum og pinjekjerner og stapp fyllet i mørbraden. Lukk med en kjøttnål.

Pensle kjøttet med litt olje og grill det i god avstand til kullene i ca. 10-15 minutter. Vend jevnlig. Pakk mørbraden inn i skinke og grill den i ennå ca. 10 minutter. La kjøttet hvile tildekket i ca. 10 minutter, før det skjæres i skiver.

Server mørbraden med baguetter og lett salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22615)
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.