Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsaker og dipp



Grønnsaker og dipp oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Er du småsulten etter skolen og det er fortsatt noen timer igjen til middag? Da er grønnsaker og dipp midt i blinken.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rosa dipp:

1begerlettrømme
3sssøt chilisaus
1stkrød chili , finhakket og uten frø (kan sløyfes)

Tzatzikidipp:

1begermatyoghurt
1stkslangeagurk , grovt revet
1feddhvitløk , raspet/presset
0,25tssalt
0,25tspepper

Grønn dipp:

1begerkesam original, 8 %
2stkavokado , most
1feddhvitløk , raspet/presset
litt sitronsaft
0,25tssalt
0,25tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grønnsaker og dipp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,591 766,31Kcal
Protein3,6557,26gram
Karbohydrat3,4353,81gram
Kostfiber0,9615,06gram
Fett9,15143,55gram
Mettet fett4,6873,42gram
Salt0,284,39gram
Pris på oppskriftenKr 5,11Kr 80,17Kroner
Hele oppskriften veier1 569 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Felles for alle dippene:
Bland alle ingrediensene i en bolle og ha dippen i en serveringsskål. I dipper og dressinger kan man godt bruke kesam, skyr naturell, matyoghurt, lettrømme, ekstra lett rømme og crème fraîche om hverandre. Til hverdags er det smart å velge de lettere variantene.
Disse dippene er også fine å bruke som salatdressinger.

Forslag til grønnsaker
Gulrøtter, blomkål, slangeagurk, paprika, kålrot, stangselleri.

La de gjerne stå litt i kaldt vann i kjøleskapet før de spises/serveres.

Tips:
Grønnsaker og dipp egner seg også som snacks i matpakken. Husk da at det er lurt å ha dressingen i en liten boks ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30930)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaker og dipp.Grønnsaker og dipp.
Denne retten har 112,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.