Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grønnsaksmuffins med revet sveitserost




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grpoteter
2stktomater, uten kjerne
150grsjampinjong
2stkvårløk
1feddhvitløk
100grkokt skinke
3ssolje
2ssfinhakket basilikum
2stkegg
200grfløte
2ssbrødrasp
100grrevet sveitserost
muffinsformer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Grønnsaksmuffins med revet sveitserost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier165,161 915,82159,65Kcal
Protein6,4975,286,27gram
Karbohydrat4,6353,714,48gram
Kostfiber0,677,770,65gram
Fett13,26153,8112,82gram
Mettet fett6,2972,966,08gram
Salt0,364,160,35gram
Pris på oppskriftenKr 5,66Kr 65,65Kr 5,47.-
Hele oppskriften veier1 160 totalt1 160 pr porsj97 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 muffins

Skrell og finhakk potetene. Kok i saltet vann i 10 min. Hell av ­vannet.
Finhakk tomatene. Skjær vårløken i ringer. Skrell hvitløken. Kutt opp skinken.
Varm 1 ss olje i en stekepanne og stek sjampingjong og vårløk på svak varme i ca. 3 minutter. Press hvitløken og stek lett. Ta stekepannen av platen.
Bland basilikum, skinke og poteter sammen med soppen og krydre med salt og pepper.
Visp egg og fløte og krydre med salt og pepper. Smør formen med olje. Strø på brødsmulene.
Fordel grønnsaksblandingen i hullene i muffinsformen. Hell over egg- og fløte-miksen. Dryss sveitserosten over.
Stek i ca. 25 min. på 200 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 30500)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Muffins
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.