Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grov fiskefarse - grunnoppskrift




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrenskåret fiskekjøtt
25grsalt
0,5stkløk
1stkegg
35grpotetmel
4dlmelk
1dashpepper
muskat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grov fiskefarse - grunnoppskrift med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier76,411 197,18Kcal
Protein12,79200,39gram
Karbohydrat3,1849,82gram
Kostfiber0,101,57gram
Fett1,3721,47gram
Mettet fett0,375,80gram
Salt1,6826,38gram
Pris på oppskriftenKr 7,81Kr 122,37Kroner
Hele oppskriften veier1 567 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kvern fiskekjøttet to ganger med løk og salt. Bland godt, og la det stå kaldt i 5 minutter. Rør inn egg og potetmel. Spe forsiktig med iskald melk. Smak til med pepper og muskat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11777)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.