Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grov glutenfri lunsjbolle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlmelk eller vann
50grMargarin
1dlkesam
2ssmørk sirup
50grgjær
Ca 2,5tssalt
13dlFinax Glutenfri grov melmix
2dlFinax glutenfritt melmix
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grov glutenfri lunsjbolle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier232,873 220,45Kcal
Protein3,2745,22gram
Karbohydrat42,08581,94gram
Kostfiber4,3660,30gram
Fett4,7565,69gram
Mettet fett1,8826,00gram
Salt1,3618,79gram
Pris på oppskriftenKr 3,50Kr 48,40Kroner
Hele oppskriften veier1 383 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Smelt margarinen.
2. Varm melken/vannet til 37°, og løs opp gjæren i væsken.
3. Tilsett salt, sirup og temperert kesam.
4. Bland i melblandingen og arbeid deigen godt i minst 5 min.
5. Form til runde kuler settes på bakeplate kledd med bakepapir. (Fukt hendene med varmt vann for å gjøre det lettere å forme bollene). 6. La bollene heve under en bakeklut 20-25 min.
7. Skjær ett kryss i bollens overflate med en melet, skarp kniv.
8. Pensle med pisket egg og stek ved 200 grader i 15-20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 27949)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.