Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grove pannekaker med havregryn



Grove pannekaker med havregryn oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
Denne oppskriften er med havregryn som gir pannekakene en ekstra god smak. Kan spises både varme og kalde.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
2,5dlsammalt hvete, fin
1dlhavregryn , lettkokt
1litermelk
3,5dlhvetemel
0,5tssalt
2sssmør , smeltet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grove pannekaker med havregryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148,38302,28Kcal
Protein6,5513,34gram
Karbohydrat17,8336,32gram
Kostfiber1,943,95gram
Fett5,2210,63gram
Mettet fett2,605,30gram
Salt0,340,69gram
Pris på oppskriftenKr 1,93Kr 3,93Kroner
Hele oppskriften veier1 630 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha eggene i en bolle og pisk de lett sammen. Tilsett sammalt hvete og havregryn. Rør sammen. Spe med halve melke mengden og tilsett nesten alt hvetemelet. Rør til det hele sammen til det blir en glatt røre uten klumper. Rør inn resten av melken og melet. Til slutt røres salt, vanilje, kanel og smør inn i røren. Dekk til røren og la den stå å svelle i 30 min - 1 time.
Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider. Brett pannekaken i fire.

Server pannekakene lun eller kald med tilbehør.

Denne røren holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Røren kan også fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 26943)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Små maispannkaker.Små maispannkaker.
Denne retten har 131,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grove pannekaker med havregryn.Grove pannekaker med havregryn.
Denne retten har 148,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Beghrir.Beghrir.
Denne retten har 80,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maislapper.Maislapper.
Denne retten har 130,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.