Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grovt matbrød glutenfritt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlvann
1dllinfrø
2dlbokhvete
50grgjær
2dlvann
50grtemperert smør
0,5dlmørk sirup
1sseddik
2tssalt
1ssbrødkrydder
Ca 13,5dlfinax glutenfri melmix
Pensles med smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Grovt matbrød glutenfritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier223,103 568,481 784,24Kcal
Protein2,7343,6721,83gram
Karbohydrat40,95655,00327,50gram
Kostfiber3,0448,6224,31gram
Fett4,7075,1837,59gram
Mettet fett2,0332,4716,23gram
Salt0,9214,717,35gram
Pris på oppskriftenKr 2,90Kr 46,39Kr 23,19.-
Hele oppskriften veier1 600 totalt1 600 pr porsj800 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Kok opp 4 dl vann og hell det over bokhvete og linfrø. Rør om og still i ro til det er fingervarmt.
Smuldre ned gjæren og tilsett 2 dl lunkent vann. Ha i smøret og alt det andre
Elt i maskin i minst 5 minutter. La deigen hvile i 30 minutter. Ha den opp på bakebord og del i 2 deler. Elt ut brød og legg de på en plate med bakepapir.. Settes til heving i 20 minutter.
Stek brødene på nederste rille ved 225 grader i ca 35-40 minutter.
Pensle med litt smør når de tas ut av ovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Finax
(Intern: 3341)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie rundstykker.Glutenfrie rundstykker.
Denne retten har 234,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfritt brød uten gjær.Glutenfritt brød uten gjær.
Denne retten har 115,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brød med Jyttemjøl Teff & Original.Brød med Jyttemjøl Teff & Original.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polarbrød med fiberfin.Polarbrød med fiberfin.
Denne retten har 253,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Teff brød - glutenfritt.Teff brød - glutenfritt.
Denne retten har 168,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.