Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grunndeig pizza(0.A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1sstørrgjær
2,5dllunkent vann
7,5dlmel halvparten hvit spelt
og halvparten sammalt hvete
2ssolivenolje
1tssalt
litt ekstra olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Grunndeig pizza(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier231,151 705,89852,94Kcal
Protein10,2475,5737,79gram
Karbohydrat34,25252,77126,38gram
Kostfiber6,3046,4923,25gram
Fett4,5133,2816,64gram
Mettet fett0,433,171,59gram
Salt0,946,923,46gram
Pris på oppskriftenKr 2,67Kr 19,70Kr 9,85.-
Hele oppskriften veier738 totalt738 pr porsj369 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 pizza

Gjæren løses opp i vannet i en bolle. Ha i halvdelen av melet. Bland godt og tilsett resten av melet + olje og salt. Kan deigen på bakebordet og hold på il den er smidig, evt ha i mer mel. Vask bollen og smør den emd olje. Ha deigen i olje og snu den slik at den er oljet. La den heve tildekket i en time.

Når deigen er ferdig deles den i 2 og hver del kjevles ut til en rund leiv. Disse leivene tilsettes så pizzafyll og stekes i ovn på ca 250°C i minst 10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14250)
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.