Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grunnsaus til fuglevilt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stksjalottløk
0,5stkgulrot
80grMargarin
60grhvetemel
1stklaurbærblad
4stkeinerbær, knustIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlrødvin
1,3literviltkraft
3skive(r)brunost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grunnsaus til fuglevilt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59,38165,47Kcal
Protein0,932,59gram
Karbohydrat3,7910,56gram
Kostfiber0,250,70gram
Fett3,9711,06gram
Mettet fett1,022,84gram
Alkohol0,61 %
Salt0,932,59gram
Pris på oppskriftenKr 1,92Kr 5,35Kroner
Hele oppskriften veier1 672 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens gulrot og løk og kutt dem i terninger. Disse brunes i margarin i en gryte.

Rør inn hvetemelet og kok ut med rødvin. Tilsett kraften og krydderne og la sausen koke i 30 minutter.

Sil av og rør inn brunosten.

I prinsippet er sausen ferdig til bruk. Den kan forbedres etter smak. Fløte eller rømme, rips-, solbær- eller rognebærgelé er gode smakstilsetninger.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7480)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Portvinsaus med valnøtter.Portvinsaus med valnøtter.
Denne retten har 116,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portvinsaus/madeirasaus.Portvinsaus/madeirasaus.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peppersaus 2.Peppersaus 2.
Denne retten har 164,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjysaus 2.Sjysaus 2.
Denne retten har 12,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sweet and sour saus.Sweet and sour saus.
Denne retten har 80,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinsaus 5.Appelsinsaus 5.
Denne retten har 17,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brun saus med meljevning.Brun saus med meljevning.
Denne retten har 14,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.