Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grynpølse av Hanna Eliassen




Ingredienser

Klubbkraft
Ca. en kopp helgryn
poteter
Litt løk
Rester av kokt saltkjøtt


Annonse


Fremgangsmåte:

Sett gryna i bløt natta over og kok dem mør i klubbkrafta. Skjær rester av saltkjøtt opp og ha det i. Knus kokte poteter med gaffel eller riv råskrelte. Ha det oppi og småkok til det jevner seg, ha i finhakket løk. Grynpølsa kan serveres til middag , frokost eller kvelds.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19085)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Quorn biter med mango chutney og quinoa.Quorn biter med mango chutney og quinoa.
Denne retten har 134,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.