Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grynsodd




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grhele byggryn
2,5dlvann
6stkpoteter
2stkgulrøtter
1stk litekålhode
Litt hakket persille
Kraft fra kjøtt i passelig mengde.
Det kan evt tilsettes litt oppskårent kjøtt.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grynsodd med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier67,83324,14Kcal
Protein1,868,89gram
Karbohydrat13,4764,37gram
Kostfiber2,4911,90gram
Fett0,170,81gram
Mettet fett0,020,10gram
Salt0,010,07gram
Pris på oppskriftenKr 1,09Kr 5,21Kroner
Hele oppskriften veier1 912 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grynene bløtes over natten.
Sett de så på kok i nytt vann og la de koke til de blir møre Ha i de rensede og oppskårne potetene, gulrøttene og kålen. Tilsett kjøttkraften. La suppen trekke til grønnsakene og potetene er kokt. Til slutt tilsettes hakket persille.
Server flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2383)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.