Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gryte med kalvekjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grbenfritt kalvekjøtt fra eks. bog eller lår
150grsjampinjonger, ferske eller hermetiske
1stkløk
2ssmargarin eller smør
1tssalt
2krmpepper
2dlsoppkraft og vann
2stang(stenger)stangselleri
1dlcrème fraîche eller fløte
Ca 1,5tssoyasaus
1dlsalte peanøtter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Peanøtter
Selleri
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gryte med kalvekjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,25461,77Kcal
Protein11,5339,08gram
Karbohydrat1,796,07gram
Kostfiber0,762,58gram
Fett9,0530,67gram
Mettet fett3,2110,88gram
Salt0,862,93gram
Pris på oppskriftenKr 11,00Kr 37,28Kroner
Hele oppskriften veier1 356 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i drøyt 1 cm tykke strimler. Skyll og skjær de ferske sjampinjongene i skiver, eller hell kraften av de hermetiske og ta vare på den. Skrell og hakk løken.

Brun kjøttet i fett i en stekepanne og legg det over i en gryte. Krydre med salt og pepper, spe med litt av soppkraften og kok under lokk på svak varme.

Brun soppen etter kjøttet, la løken surre med mot slutten. Legg sopp og løk i gryten. Kok ut pannen med resten av væsken, hell sjyen i gryten.

Skyll stilksellerien og skjær den i skiver. Legg sellerien i gryten når kjøttet har kokt i ca 20 minutter. Tilsett crème fraîche eller fløte og kok i ytterligere ca 5 minutter. Smak til med soya, som gir både smak og farge.

Strø over peanøtter og server med kokt ris og erter eller grønn salat

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8350)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.