Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gryte med kalveknoke




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgkalveknoke, saget i 3 cm tykke skiverIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 2,5stkgulrøtter
1bit(er)knollselleri
2stkløk
3ssmargarin eller smør
1boks(er)tomater, 400 g
2dlvann eller tørr hvitvin
1tssalt
1krmgrovmalt pepper
1stkbuljongterning
1stklaurbærblad
1feddhvitløk
0,5tstimian
Ca 0,75tsbasilikum
sitronskall
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gryte med kalveknoke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier62,97184,18Kcal
Protein0,922,69gram
Karbohydrat3,5510,38gram
Kostfiber1,534,47gram
Fett4,6713,66gram
Mettet fett0,962,81gram
Salt1,173,43gram
Pris på oppskriftenKr 2,72Kr 7,96Kroner
Hele oppskriften veier1 170 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

begynn med sausen. Skrell og skjær gulrøtter og selleri i små terninger. Skrell og hakk løken. Fres grønnsakene i ca 1 ss av fettet i en rommelig gryte. Tilsett boksetomatene med laken, vann eller vin, salt, pepper, buljongterning og laurbærblad. Kok opp og kok under lokk på svak varme.

Brun kalveskivene i resten av fettet i en stekepanne. Legg dem etter hvert over i gryten. Kok ut pannen med litt vann og hell sjyen i gryten. La kalvskivene koke med i sausen ca 1 1/4 time til kjøttet er mørt. Tilsett presset hvitløk, støtt urtekrydder og litt strimlet sitronskall mot slutten av koketiden. Smak til.

Klipp persille over og server direkte fra gryten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8260)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.