Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gryte med orrhane




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5kgorrhane, ca 1 stk stor
3ssmargarin eller smør
1tssalt
2krmpepper
5dlhønsebuljong
2stktomater
2stkgulrøtter
1stk litepurre
5stksvisker, steinfrie

Saus:

silt stekesjy
1dlcrème fraiche
2dlfløte
2sskonjakk
Ca 1,5sssoya
Ca 3,5sssolbærgelé
2sssetersmør
6porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gryte med orrhane med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,51849,64Kcal
Protein10,0169,99gram
Karbohydrat5,9741,74gram
Kostfiber0,755,24gram
Fett6,1042,65gram
Mettet fett2,5617,90gram
Alkohol0,17 %
Salt0,433,00gram
Pris på oppskriftenKr 13,36Kr 93,42Kroner
Hele oppskriften veier4 195 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av fuglen. Skyll og tørk den. Del den i 6 biter.

Smelt fettet i en jerngryte. Brun stykkene rundt om. Salt og pepre. Tilsett buljongen.

Sel tomatene i båter. Skrell gulrøttene og skjær dem i biter. Skyll og strimle purren. Ha den i gryten sammen med sviskene. La alt ettersteke under lokk ca 1 time.

Når kjøttet er ferdig siles stekesjyen og helles over i en gryte. Tilsett crème fraiche, fløte, konjakk, soya, gelé og setersmør.

Skjær løs fuglekjøttet fra bena og del dem i passe store stykker. Ha dem i gryten. Gi gryten et hurtig oppkok og la den småkoke noen minutter.

Serveres med hasselbackpoteter og kokt broccoli.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8086)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.