Gryte med svinehjerte og grønnsaker


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grsvinehjerte, 2 stk
2ssmargarin eller smør
Ca 3,5dlvann
1stkkjøttbuljongterning
1krmgrovmalt pepper
500grkålrot
Ca 2,5stkgulrøtter
Ca 1,5stkløk
1tskarri
persille


Fremgangsmåte:



Del hjertene, legg dem eventuelt en times tid i kaldt vann. Skjær bort rester av blodkar og hinner, skjær kjøttet i skiver eller store terninger.

Brun fettet i en stekepanne og brun kjøttet slik at det får litt farge. Legg det over i en gryte. Tilsett vann, smuldret buljongterning og pepper. La det surre under lokk i ca 30 minutter.

Skrell kålrot, gulrøtter og løk. Skjær kålroten i store terninger, gulrøttene i tykke skiver og løken i båter. Fres grønnsakene i stekepannen sammen med karrien, tilsett eventuelt litt mer fett. Hell grønnsakene i gryten, kok ut pannen med litt vann og hell sjyen i gryten. La retten koke i ca 20 minutter til grønnsakene er så vidt myke. Smak til.

Klipp persille over og server direkte fra gryten med kokte poteter eller kokt ris.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 71,35 Kcal
Protein 6,17 g
Fett 3,43 g
Karbo 3,34 g
Pris 2,21.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!