Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gryte med svinehjerte og grønnsaker


Oppskriften på Gryte med svinehjerte og grønnsaker har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
600grsvinehjerte, 2 stk
2ssmargarin eller smør
Ca 3,5dlvann
1stkkjøttbuljongterning
1krmgrovmalt pepper
500grkålrot
Ca 2,5stkgulrøtter
Ca 1,5stkløk
1tskarri
persille


Fremgangsmåte:



Del hjertene, legg dem eventuelt en times tid i kaldt vann. Skjær bort rester av blodkar og hinner, skjær kjøttet i skiver eller store terninger.

Brun fettet i en stekepanne og brun kjøttet slik at det får litt farge. Legg det over i en gryte. Tilsett vann, smuldret buljongterning og pepper. La det surre under lokk i ca 30 minutter.

Skrell kålrot, gulrøtter og løk. Skjær kålroten i store terninger, gulrøttene i tykke skiver og løken i båter. Fres grønnsakene i stekepannen sammen med karrien, tilsett eventuelt litt mer fett. Hell grønnsakene i gryten, kok ut pannen med litt vann og hell sjyen i gryten. La retten koke i ca 20 minutter til grønnsakene er så vidt myke. Smak til.

Klipp persille over og server direkte fra gryten med kokte poteter eller kokt ris.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 71,35 Kcal Forklaring?
Protein 6,17 g
Fett 3,43 g
Karbo 3,34 g
Pris 2,21.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!