Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gryte med svinehjerte og grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grsvinehjerte, 2 stk
2ssmargarin eller smør
Ca 3,5dlvann
1stkkjøttbuljongterning
1krmgrovmalt pepper
500grkålrot
Ca 2,5stkgulrøtter
Ca 1,5stkløk
1tskarri
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gryte med svinehjerte og grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71,35327,05Kcal
Protein6,1728,28gram
Karbohydrat3,3415,31gram
Kostfiber1,225,59gram
Fett3,4315,72gram
Mettet fett0,793,62gram
Salt0,391,79gram
Pris på oppskriftenKr 2,21Kr 10,13Kroner
Hele oppskriften veier1 834 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Del hjertene, legg dem eventuelt en times tid i kaldt vann. Skjær bort rester av blodkar og hinner, skjær kjøttet i skiver eller store terninger.

Brun fettet i en stekepanne og brun kjøttet slik at det får litt farge. Legg det over i en gryte. Tilsett vann, smuldret buljongterning og pepper. La det surre under lokk i ca 30 minutter.

Skrell kålrot, gulrøtter og løk. Skjær kålroten i store terninger, gulrøttene i tykke skiver og løken i båter. Fres grønnsakene i stekepannen sammen med karrien, tilsett eventuelt litt mer fett. Hell grønnsakene i gryten, kok ut pannen med litt vann og hell sjyen i gryten. La retten koke i ca 20 minutter til grønnsakene er så vidt myke. Smak til.

Klipp persille over og server direkte fra gryten med kokte poteter eller kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.