Gryterett med røde gresskar


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
6tssolsikkeolje
1tsspisskummenfrø
1tsanisfrø
4stktørkete rød chili, uten frø og smuldret
600grrødt gresskar, skrelt og skåret i terninger
1dashsalt
1tssukker


Fremgangsmåte:

(Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)

Varm olje i kadai eller wok, ha i spisskummen og anis. Når frøene begynner å skifte farge, ha i chili. Rør to, tre ganger og ha i gresskar. Dryss salt og sukker over. Dekk til og la det koke over svak varme til gresskaret er lett å mose.

Serveres rykende varmt med poori til.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6363)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Veganer
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 53,86 Kcal
Protein 1,17 g
Fett 4,08 g
Karbo 2,79 g
Pris 6,2.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!