Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grytestekt Struts




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstrutsekjøtt
20grsmør
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

1,5dlstekesky
2,5dlkremfløte
Ca 1,5dlvann
250grchampignon
1dlrødvin

tilbehør:

Ca 0,75kgaspargespoteter
10grsmør
1håndfull(er)persille
500grsukkererter

tomatsalat:

6stktomater
2stkløk
olie og eddik
1dashsalt
pepper.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grytestekt Struts med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,08637,61Kcal
Protein4,5739,33gram
Karbohydrat4,1235,46gram
Kostfiber1,069,12gram
Fett3,9033,57gram
Mettet fett2,3820,48gram
Alkohol0,30 %
Salt0,151,31gram
Pris på oppskriftenKr 6,59Kr 56,72Kroner
Hele oppskriften veier3 443 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret, brun kjøttet i ca. 2 min. på hver side. Krydre med salt og pepper.
Stek videre ved svak varme i ca. 25 min. eller til en sentrumtemperatur på ca. 60 C. La steken hvile i ca. 25 min.

Potetene kokes, skrelles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stekeskyen, vann tilsettes og kokes inn til ca. halv mengde.
Tilset fløte og rødvin, og smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3017)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.