Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grytestekt hare




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare delt i stykker
leveren fra haren
1dashsalt
1dashpepper
2ssportvin eller rødvin
3stkløk
2stkgulrøtter
4sssmør
6ssmel
1litervann eller kraft
2ssripsgelé
2ssripsgelé
2ssstikkelsbærgelé eller siktet syltetøyIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
litt sitronsaft
suppekvast
brødcrutonger
cocktailbær
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Grytestekt hare med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,95427,39Kcal
Protein8,1236,17gram
Karbohydrat4,3119,20gram
Kostfiber0,431,92gram
Fett4,9422,00gram
Mettet fett2,249,98gram
Alkohol0,13 %
Salt0,140,61gram
Pris på oppskriftenKr 11,04Kr 49,18Kroner
Hele oppskriften veier2 673 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll haren godt i kaldt vann. Tørk stykkene godt. Legg dem på flatt fat. Dryss over salt og pepper og hell over vinen sammen med løk i skiver. La det stå og trekke ca. 1 time.

Skjær resten av løken og gulrøttene i skiver. Damp dem i smør. Rør i mel og spe med vann eller kraft. Ha leveren fra haren i sausen. La det koke ca 30 min.

Tilsett gelé, marinaden fra haren og sitronsaft. Ha sausen i hurtigmikser eller gni den gjennom sikt.

Legg haren i ovnfast form og hell sausen over. Legg suppekvasten i.

Legg lokk på formen og sett den i ovnen som angitt.

Stek loffskiver i varmt fett eller olje.

Serveres rett fra formen. Pynt med brødcrutonger, cocktailbær og persille. Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10118)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.