Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Grytestekt hjortekølle

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 10,35 Kcal: 105,95 Fett: 4,81 gr Protein: 9,55 gr Karbo: 5,44 gr
Mettet fett: 2,50 gr Kostfiber: 0,51 gr Salt av natrium: 0,20 gr
Oppskriften har hatt 4165 lesere! 4165 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1500grutbenet hjortekølle
2,5dlkokende vann eller fond
1stklaurbærblad
2stkløk, hakkede
10stkhel pepper
1dlrødvin
3dlfløte
50grripsgelé
500grchampignon
200grbacon i skiver
6porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater20,53 prosent
Protein36,05 prosent
Fett40,85 prosent
Kostfiber0,96 prosent
Alkohol1,58 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 426,79

Pris pr porsjon

Kr 71,13
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Køllen gnis med salt og pepper. Brunes i en gryte sammen med 2 - 3 skiver bacon.
Vann eller fond med krydder tilsettes. Småkoker under lokk ca. 90 min. Kjøttet vendes jevnlig og den siste halve time tilsettes rødvinen.
Stekeskyen siles, fløte tilsettes, deretter der smakes til med salt, pepper og ripsgelé før den jevnes.
Champignon og bacon skjæres i terninger og ristes på en panne.
Kjøttet skjæres ut i ca. 1/2 cm. tykke skiver og og pyntes med bacon i terninger sammen med champignon.
Serveres med smørstekte, råstekte eller hvite poteter og en grønn salat




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hjortefilet i øl hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22832



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen