Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Grytestekt kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin
2stksjalottløk
2feddhvitløk
4stkløk
1dlolje
0,5boks(er)tomater
1sstomatpuré
1dashsalt
1dashpepper
kajenne
1,5dlhvitvin
1dlkonjakk


Annonse


Næringsdeklarasjon for Grytestekt kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,14321,33Kcal
Protein7,3718,48gram
Karbohydrat2,496,24gram
Kostfiber0,802,01gram
Fett7,2918,28gram
Mettet fett0,531,33gram
Alkohol3,07 %
Salt0,130,33gram
Pris på oppskriftenKr 12,16Kr 30,49Kroner
Hele oppskriften veier1 505 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kaninene i porsjonsstykker.

Hakk sjalottløk, hvitløk og løk.

Brun løk og kanin i olje.

Tilsett tomater, tomatpuré, salt, pepper og kajenne. Hell hvitvin over og la kjøttet surre ca 1 1/2 time.

Varm konjakken forsiktig og hell den over retten ca. 15 minutter før kjøttet er ferdig. Tenn på.

Smak retten til.

Server retten rykende varm direkte fra gryten. Kokt ris passer til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10119)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.