Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gudbrandsdalsvafler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
200grGudbrandsdalsost
200grhvetemel
5dlmelk
100grsmør
2,5dlseterrømme
1tsvaniljesukker
100grGudbrandsdalsost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gudbrandsdalsvafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier264,354 129,83258,11Kcal
Protein6,79106,086,63gram
Karbohydrat18,24284,9617,81gram
Kostfiber0,446,870,43gram
Fett18,15283,5517,72gram
Mettet fett11,08173,1010,82gram
Salt0,314,910,31gram
Pris på oppskriftenKr 4,06Kr 63,43Kr 3,96.-
Hele oppskriften veier1 562 totalt1 562 pr porsj98 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 vafler

Visp sammen egg, revet brunost, mel og melk. Tilsett smeltet smør. Laa røren svelle i 30 minutter.

Stek vaflene. Det er ikke nødvendig å smøre jernet.

Server vaflene nystekte med vispet seterrømme tilsatt vaniljesukker og finrevet brunost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Vafler
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.