Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gul paprikasuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkpaprika, gule i biter
2stkpoteter, kuttes i biter
0,5stkrødløk i biter
0,5stkgulrot i biter
0,5stang(stenger)selleri i biter
revet parmesan
olje
1stklaurbærblad
0,5dlfløte
2,5dlkyllingkraft/buljong
olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gul paprikasuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,09709,44Kcal
Protein1,6013,83gram
Karbohydrat7,9168,36gram
Kostfiber1,3711,84gram
Fett4,5939,67gram
Mettet fett2,7323,59gram
Salt6,0852,58gram
Pris på oppskriftenKr 5,75Kr 49,69Kroner
Hele oppskriften veier864 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres løken, gulrøttene og stangsellerien. Etter et par minutter tilsettes paprika og potetbitene. Stekes et par minutter.

Ha i kyllingkraft slik at det dekker blandingen, og kok suppen i 20 minutter.

Det hele kjøres i en matprosessor og presses gjennom en sikt. Ha i fløten og laurbærbladene og la det koke i 8 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett revet parmesan og et par dråper extra virgin olje på toppen. Ta ut laurbærbladet før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7259)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.