Aktuelt akkurat nå!
Selskapsmat...Rabarbra...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Gulasj

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300groksekjøtt benfritt f.eks. Rundstek
3stkpoteter
2stkløk
1stkpaprika
1feddhvitløk
Ca 1,5sssmør/olje
3sstomatpuré
1literbuljong
0,5stkpurre eller 2 vårløk
2tspaprikapulver
1tsoregano
1tssalt
0,5tspepper

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 43,03 Kcal
Protein 3,99 g
Fett 1,01 g
Karbo 4,07 g
Pris 3,77.- kr

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer.
2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.

3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Oppskriften har hatt 16711 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,2 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967567)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!