Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gulasj


Oppskriften på Gulasj har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300groksekjøtt benfritt f.eks. Rundstek
3stkpoteter
2stkløk
1stkpaprika
1feddhvitløk
Ca 1,5sssmør/olje
3sstomatpuré
1literbuljong
0,5stkpurre eller 2 vårløk
2tspaprikapulver
1tsoregano
1tssalt
0,5tspepper


Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer.
2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.

3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967567)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 43,23 Kcal Forklaring?
Protein 3,99 g
Fett 1,01 g
Karbo 4,12 g
Pris 3,77.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!