Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Gulasj

Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 15022 lesere! 15022 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300groksekjøtt benfritt f.eks. Rundstek
3stkpoteter
2stkløk
1stkpaprika
1feddhvitløk
Ca 1,5sssmør/olje
3sstomatpuré
1literbuljong
0,5stkpurre eller 2 vårløk
2tspaprikapulver
1tsoregano
1tssalt
0,5tspepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer.
2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.

3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 43,44231,1411,6 %
Fett: 1,025,43 gr7,8 %Fett21,13 %
Protein: 4,0521,55 gr43,1 %Protein37,29 %
Karbo: 4,0721,66 gr7,2 %Karbo37,47 %
Fiber: 0,894,74 gr15,8 %Fiber4,09 %
Mettet fett: 0,532,82 gr14,1 %
Salt: 0,804,27 gr85,4 %
Hele oppskriften veier 2128,4 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,77 .-
Pris 4 porsjonerKr. 80,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 20,06.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Frikasse med oksekjøtt hos oss.Les mer om Kjøtt- og grønnsakgryte hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967567



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser