Gulasj


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300groksekjøtt benfritt f.eks. Rundstek
3stkpoteter
2stkløk
1stkpaprika
1feddhvitløk
Ca 1,5sssmør/olje
3sstomatpuré
1literbuljong
0,5stkpurre eller 2 vårløk
2tspaprikapulver
1tsoregano
1tssalt
0,5tspepper


Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer.
2. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.

3. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 minutter. Smak til med krydder.

Server med godt brød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967567)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 43,23 Kcal
Protein 3,99 g
Fett 1,01 g
Karbo 4,12 g
Pris 3,77.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!