Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gulerotboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grgulrøtter
5,5dlvann
50grbakegjær
2ssolje
1,5dlsolsikkekjerner
1kghvetemel
0,5tssalt, bordsalt

Pensling:

1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gulerotboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier223,16563,74Kcal
Protein7,2018,19gram
Karbohydrat37,3294,28gram
Kostfiber2,476,24gram
Fett4,4611,27gram
Mettet fett0,380,96gram
Salt0,190,49gram
Pris på oppskriftenKr 1,38Kr 3,49Kroner
Hele oppskriften veier2 021 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gulerøttene rives grovt.

Alle ingrediensene til deigen blandes og eltes godt. Deigen hever lunt og tildekket med et tøystykke over i ca. 1 time. Formes til boller og fordeles på plater. Etterhever 20 min.

Bollerne pensles med egg og bakes ved 210°C i 20 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21349)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.