Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gulrot i gelé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkedessertgelé, sitrontype
Ca 3,5sssukker
5dlvann
Ca 1,5sssitronsaft
Ca 3,5stkgulrøtter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Gulrot i gelé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,79791,92Kcal
Protein0,999,36gram
Karbohydrat19,57184,96gram
Kostfiber0,646,05gram
Fett0,030,28gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,020,19gram
Pris på oppskriftenKr 1,81Kr 17,11Kroner
Hele oppskriften veier945 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og sukker. Ta kjelen av platen og løs opp gelépulveret i sukkersausen. Avkjøl. Smak eventuelt til med litt sitronsaft. Skrell og riv gulrøttene. Bland dem i geleen. Skyll en form med kaldt vann og fyll gulrotblandingen i. La formen stå i kjøleskapet 3-4 timer, eller natten over, så geleen stivner.

Dypp formen et øyeblikk i varmt vann og velv geleen på fat. Lettrømme eller blanding av rømme og majones er god saus til.

Pynt fatet med finsnittet issalat, kinakål eller hodekål. Server brød, rundstykker eller horn til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9797)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Squash- og gulrotspagetti.Squash- og gulrotspagetti.
Denne retten har 67,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.