Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Gulrotkake med glasur

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 5,2 poeng. 5,2 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Oppskriften har hatt 13753 lesere! 13753 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Gulrotkake med glasur har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 320,4 Kcal ......Protein: 4,87 gram ......Fett: 16 gram ......Mettet fett: 3,6 gram
Karbohydrater: 38,28 gram ......Kostfiber: 1,9 gram .....Natrium: 110,76 mg .......Pris: 3,68 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
4stkegg
2dlmaisolje
400grsukker (evt. rørsukker)
400grhvetemel
3tsbakepulver
1ssstøtt kanel
1knivsoddstøtt nellik
500grreven gulrot (5 stk)
100grvalnøtter, hakket

Glasur:

100grfløteost naturell
1dlcreme fraiche
1dlmelis
litt reven sitronskall
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Gulrotkake med glasur.
Nydelig gulrotkake fra min gode venn Per i Danmark som er ekspert innen gulrotkaker. Denne er saftig og nydelig usunn!

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk sukker og olje kremet, tilsett eggene et av gangen. Bland mel, bakepulver, kanel og nellik. Sikt melblandingen i deigen og vend revne gulerøtter og hakkede nøtter i til sist. Smør en springform (24 cm) og dryss med mel.

Bak kaken ved 175 grader i ca. 1 time. Det må ikke henge deig ved en strikkepinne stukket ned midt i kaken.

La kaken kjøle av ½ time i formen, før den kjøler seg på en bakerist.

Glasur:
Pisk fløteost, creme fraiche, melis og sitronskall sammen og smør den tyktflytende krem på kaken.

Servering:
Serveres med årstidens frukt - f.eks. plommer, aprikoser eller druer.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 320,406 662,59333,1 %
Fett: 16,00332,71 gr475,3 %Fett44,94 %
Protein: 4,87101,27 gr202,5 %Protein6,07 %
Karbo: 38,28796,02 gr265,3 %Karbo47,79 %
Fiber: 1,9039,51 gr131,7 %Fiber1,18 %
Mettet fett: 3,6074,86 gr374,3 %
Salt: 0,285,76 gr115,2 %
Hele oppskriften veier 2079,46 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,68 .-
Pris 1 porsjonerKr. 76,52 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 6,38.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Gulrotkake 8 hos oss.Les mer om Gulrotkake 4 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23027



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser