Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gulrotkake med rosiner og valnøttkjerner



Gulrotkake med rosiner og valnøttkjerner oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Gulrotkake er en klassiker som aldri går av moten. Her har vi laget søte, små porsjonskaker som en morsom variant. Kaken smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkegg
6dlsukker
7dlhvetemel
2tssalt
4tsnatron
0,5tsmalt kardemomme
0,5tsmalt ingefær
2ssmalt kanel
3dlsoyaolje
9dlfinrevet gulrot
2dlrosiner
2dlhakkede valnøttkjerner

Krem:

125grkremost naturell
75grsmør
250grmelis
2ssvaniljesukker
1sssitronsaft

Til pynt:

Kokosmasse
sølvkuler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gulrotkake med rosiner og valnøttkjerner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier351,329 494,91474,75Kcal
Protein4,29115,945,80gram
Karbohydrat43,421 173,4958,67gram
Kostfiber1,7647,572,38gram
Fett17,44471,3423,57gram
Mettet fett4,27115,405,77gram
Salt1,0528,261,41gram
Pris på oppskriftenKr 3,77Kr 101,89Kr 5,09.-
Hele oppskriften veier2 703 totalt2 703 pr porsj135 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland alt det tørre og ha det i en sikt. Bland olje og det tørre vekselvis inn i eggedosisen. Rør inn gulrøtter, rosiner og valnøtter til slutt.
Hell røren i en smurt langpanne og stek kaken i 30-35 minutter midt i ovnen ved 175°C.
Avkjøl og stikk ut rundinger med et glass i passe størrelse. Her kan du enten lage en enkel kake eller en dobbel kake ved å ha to rundinger oppå hverandre. Husk et sjenerlst lag med krem mellom og på toppen av kakene.
Kremen lager du ved å piske smør og kremost sammen, og bland i melis, vaniljesukker og sitronsaft. Dryss over rikelig med kokosmasse og sølvkuler. Her har vi i tillegg lagt på en spiselig blomst, men vel så fint er litt reven gulrot på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 28103)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gulrotkake med rosiner og valnøttkjerner.Gulrotkake med rosiner og valnøttkjerner.
Denne retten har 351,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotkake med sukkerblomster.Gulrotkake med sukkerblomster.
Denne retten har 386,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 49,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotkake med fløteost.Gulrotkake med fløteost.
Denne retten har 344,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotkake med ostekrem.Gulrotkake med ostekrem.
Denne retten har 311,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.