Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gulrotrundstykker



Gulrotrundstykker oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Et spennende rundstykke som passer godt til turmatpakken.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dllettmelk
1pakkegjær
4ssolje
2tssukker
1tssalt
1tsmalt kardemomme
2stkgulrot (ca. 3 dl revet gulrot)
2dlsolsikkekjerner
1dlhvetekli
350grsammalt hvete, grov
500grhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Gulrotrundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier256,284 460,30278,77Kcal
Protein8,85154,039,63gram
Karbohydrat35,85623,9339,00gram
Kostfiber5,0888,415,53gram
Fett7,48130,188,14gram
Mettet fett0,6711,660,73gram
Salt0,447,580,47gram
Pris på oppskriftenKr 1,90Kr 33,07Kr 2,07.-
Hele oppskriften veier1 740 totalt1 740 pr porsj109 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 rundstykker

Varm melken til den er fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i den lunkne melken. Ha i resten av ingrediensene. Elt deigen godt. Dryss i mer mel til deigen er glatt og ikke kleber, og slipper bakebollen. Dekk bakebollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter, på et lunt sted.

Ha deigen ut på melet bakebord. Del den i 16 like store emner. Trill dem til boller og legg dem på en stekeplate med bakepapie. Dekk rundstykkene med klede, og la dem etterheve til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.

Pensle dem lett med vann, og dryss over solsikkekjerner. Stek rundstykkene midt i ovnen på 220 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 26021)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gulrotrundstykker.Gulrotrundstykker.
Denne retten har 256,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.