Gå til forsiden av matoppskrift.no



Gulrotsuppe med sjalottløk og appelsin

Bilde av Gulrotsuppe med sjalottløk og appelsin.
Fotograf: Hot Chocolate Media

Oppskriften på Gulrotsuppe med sjalottløk og appelsin har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Kjempegod solgul suppe med gulrøtter, sjalottløk og appelsiner som smaker friskt og deilig. Server den gjerne som en liten forrett eller til middag med brød til.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kggulrot
2stkappelsiner, saft og skallet
5dlappelsinsaft
1stksjalottløk
2sssmør


Fremgangsmåte:

Skrell og skjær gulrøtter i små biter og finhakk sjalottløk.
Surr løken blank i smøret og ha så i gulrotbiter og appelsinskall. Sett på lokk og la det koke i smøret i 25-30 minutter eller til gulrotbitene er helt møre.
Sil av smøret og kjør gulrotbitene til en glatt puré i en blender mens du sper med appelsinsaften. Ha så i saften fra appelsinene og smak til med salt og pepper.
Ha gjerne noen ekstra gulrøtter i suppen ved servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32932)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 58,06 Kcal Forklaring?
Protein 0,74 g
Fett 2,38 g
Karbo 7,55 g
Pris 2,17.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!