Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gunkanmaki



Gunkanmaki oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Gunkanmaki, der fyllet ligger på toppen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6dlsushiris
2sssukker
1tssalt
6ssriseddik
4stknoritang
bambusmatte

Gunkanmaki

2stkkamskjell
1stkgulrot
1tsvårløk
1tslodderogn

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Skalldyr
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gunkanmaki med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,11256,03Kcal
Protein2,814,96gram
Karbohydrat32,3757,11gram
Kostfiber1,071,89gram
Fett0,250,44gram
Mettet fett0,050,09gram
Salt2,394,22gram
Pris på oppskriftenKr 9,00Kr 15,88Kroner
Hele oppskriften veier706 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok ris slik framgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisning på pakken. Rør sukker og salt i riseddik til alt er oppløst. Ha eddikblandingen over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig, vend derfor inn bare litt om gangen.

Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Hakk kamskjell i biter, gulrot i små terninger og vårløk i tynne skiver. Bland dette og vend inn litt chilimajones.
Fukt hendene så risen ikke kleber. Lag en risball som er ca. 2 cm. høy og klipp strimler av noritang som er litt høyere.
Legg en strimle noritang rundt risballen. Fest endene av noristrimmlene ved å presse et riskorn på den ene enden, og overlapp med den andre enden.
Legg kamskjellblanding og lodderogn i hulrommet over risballene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30257)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gunkanmaki.Gunkanmaki.
Denne retten har 145,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nigiri sushi 2.Nigiri sushi 2.
Denne retten har 158,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.