Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gyllen piggvar og poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 3skive(r)piggvar eller steinbit
salt og pepper
god olje / smør
Ca 7stkmandelpoteter
1feddhvitløk
olivenolje
salt og pepper fra kvern
1håndfull(er)rensede reker
4stkreddiker i tynne siver
1håndfull(er)kapers
1stkvårløk i ringer

Soyasjy

1dashsmør
0,5dltørr vin
1sssoyasaus
litt pressset sitron
0,5feddhvitløk, presset
ørlite kajenne
litt hakked jordskokk
og blomkål


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gyllen piggvar og poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,38566,63Kcal
Protein9,7869,81gram
Karbohydrat4,8034,26gram
Kostfiber0,654,64gram
Fett1,7612,56gram
Mettet fett0,604,28gram
Alkohol0,56 %
Salt0,735,18gram
Pris på oppskriftenKr 10,65Kr 76,02Kroner
Hele oppskriften veier1 428 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrubb potetene, del i to eller fire på langs, og ha dem i en bolle. La skinnet på hvitløkbåten sitte på. Tilsett olje, salt og pepper. Ha blandingen i en ildfast form. Bakes i 170 gr varm ovn 30 – 40 minutter. Vend dem gjerne noen ganger underveis.
Bland potetene med rensede reker, reddikskiver, kapers og vårløk. Stenk litt olje/sitron over potetsalaten.
Ha smøret til soyasjy i pannen og brun det. Tilsett de andre ingrediensene og bland godt. La putre litt. Smak til. Serveres varm eller lun.
Stek fisken i varm panne med olje/smør noen minutter. Salte og pepre lett.
Fordel varm potetsalat på 2 tallerkener. Legg fiskeskivene over.
Ha soyasjy på tallerkenene, så et dryss jordskokk og blomkål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26451)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskegrateng 4.Fiskegrateng 4.
Denne retten har 132,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng med makaroni.Fiskegrateng med makaroni.
Denne retten har 144,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lyr.Ovnsbakt lyr.
Denne retten har 116,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert fiskefilet 1.Gratinert fiskefilet 1.
Denne retten har 196,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.