Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Gylne poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,5stkbakepoteter,
1sssmør,
2skive(r)kokt skinke,
1stkliten løk,
1tssennep,
salt,
1dashpepper,
Ca 50grrevet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Gylne poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,04377,76Kcal
Protein4,1013,58gram
Karbohydrat11,5938,39gram
Kostfiber1,434,74gram
Fett5,3817,82gram
Mettet fett3,3911,23gram
Salt0,240,80gram
Pris på oppskriftenKr 2,72Kr 9,01Kroner
Hele oppskriften veier663 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask potetene godt, tørk dem og prikk dem med en gaffel. Legg potetene på kjøkkenpapir i mikrobølgeovnen på full effekt 8 - 9 minutter. Snu dem og la dem stå 7 - 8 minutter til. Dekk dem med kjøkkenpapir og la dem stå 5 minutter.

Skjær et lokk av potetene og ta ut potetmassen med en skje. Det skal være ca. 1/2 cm potetmasse igjen i skallene. Mos potetmassen og rør i smør, strimlet skinke, revet løk og sennep. Smak til med salt og pepper. Fyll mosen i skallene og dryss revet ost på.

Sett potetene i mikrobølgeovnen igjen på full effekt 4 - 5 minutter til osten er smeltet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20072)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.