Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høkerpanne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stksvinenyrer, ca 400 g
1 ts salt pr. liter vann
300grlettsaltet sideflesk
10stkpoteter, rå
Ca 3,5stkløk
margarin eller smør
1tssalt
Ca 1,5krmpepper
1tstimian
Ca 2,5dllettøl eller pils
persille


Annonse


Næringsdeklarasjon for Høkerpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,92481,20Kcal
Protein5,1026,70gram
Karbohydrat8,6545,28gram
Kostfiber1,105,76gram
Fett3,7119,42gram
Mettet fett1,347,01gram
Alkohol0,19 %
Salt0,663,43gram
Pris på oppskriftenKr 3,25Kr 17,01Kroner
Hele oppskriften veier2 618 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvell svinenyrene. Skjær et snitt i dem og legg dem i kaldt saltet vann. Kok opp og hell av kokevannet. Skjær nyrene i skiver. Skjær flesket i strimler. Skrell og skjær poteter og løk i skiver.

Stek flesket i en stekepanne, ta det opp. Brun eventuelt litt fett i pannen, stek nyrene etter flesket og løken til slutt.

Legg poteter, flesk og nyrer lagvis i en gryte, krydre med salt, pepper og timian mellom lagene. Begynn og slutt med poteter. Kok ut stekepannen med øl, hell sjyen i gryten.

La retten koke under lokk på svak varme i 20-25 minutter, eller til potetene er myke. Klipp rikelig med persille over.

Server råkostsalat eller grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8354)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.