Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høne i deig (gammel oppskrift)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Farse:

500grhønsekjøtt, hakket
1stkegg
50grmel
1tssalt
1tskanel

Beignetdeig:

125grhvetemel
2stkegg
1tsolje
2dlmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Høne i deig (gammel oppskrift) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,75432,43Kcal
Protein14,4238,08gram
Karbohydrat12,8533,93gram
Kostfiber0,741,95gram
Fett5,9115,61gram
Mettet fett1,594,20gram
Salt0,782,07gram
Pris på oppskriftenKr 3,53Kr 9,32Kroner
Hele oppskriften veier1 056 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Farse:
Først skal man lage en hønsefarse. Skjær kjøttet av en hel høne, så du har 500 gram rent kjøtt. Det behøver ikke å være skåret i pene stykker – det skal alikevel hakkes til farse. Hakk kjøttet med en stor kokkekniv til en grov farse.

Beignetdeig:
Rør ingrediensene til deigen grundig sammen i en skål.

Nå skal kjøttfarsen formes til ”frikadeller”. Bruk en spiseskje til å forme dem med. Dypp dem i deigen, og stek dem i smør på en panne. De skal steke ca. 5 minutter på hver side. Sørg for, at de blir gjennomstekt.
Server dem med brød og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27596)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.