Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høns i karri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøne, stor
2stklaurbærblad
15stkhel pepper
1dashsalt
1stkgulrot
1stkløk
1stksellerirot
1stk litepurre
persille

saus:

2sssmør
2ssløk, finhakket
1sskarri
4sshvetemel
hønsekraft
4dlris
finhakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Høns i karri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170,30768,93Kcal
Protein12,7757,66gram
Karbohydrat16,3073,60gram
Kostfiber1,185,33gram
Fett5,7425,92gram
Mettet fett2,2210,02gram
Salt0,170,75gram
Pris på oppskriftenKr 4,36Kr 19,69Kroner
Hele oppskriften veier1 806 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp høna i avnn, skum godt og tilsett laurbærblad, pepper og litt alt.
Kutt opp grønnsakene i store biter og legg sammen med høna. Kok opp og la det trekke ca 1,5 timer.
Sil av kraften.

Fres smør, løk og karri i jerngryte. Tilsett mel og la surre litt, Tilsett kraft til sausen er passe tykk. Rør hele tiden.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Del opp høna i passelige biter og legg over i sausen. Legg også over grønnsakene.
Serveres med persille dryss og kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966743)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.