Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Høns i viltsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøne, ung
1dashsalt
1dashpepper
50grmel
75grsmør eller fett
100grsopp
Ca 1,5stkløk
4stktomater
100grbacon
Ca 175grpølser
0,5literhønsekraft
3ssrødvin
50grrosiner
1stklaurbærblad
suppekvast
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Høns i viltsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,63772,41Kcal
Protein9,2659,79gram
Karbohydrat4,0025,83gram
Kostfiber0,533,42gram
Fett7,1846,36gram
Mettet fett3,0719,82gram
Alkohol0,13 %
Salt0,513,26gram
Pris på oppskriftenKr 3,99Kr 25,76Kroner
Hele oppskriften veier2 583 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hønen i små, pene stykker. Fjern ruggben og brystben og kok kraft på dem.

Vend kjøttstykkene i halvparten av melet tilsatt salt og pepper.

Brun kjøttet gyllenbrunt i 50 g smør i panne. Legg kjøttstykkene i ovnfast fat.

Ha resten av smøret i pannen og stek sopp, hakket løk og flådde hakkede tomater. Legg det over i fatet.

Stek bacon og pølser. Del pølsene i mindre stykker. Legg det over i fatet.

Rør resten av melet i smøret i pannen og tilsett kraften og vinen. La det koke til det tykner. Hell det over i fatet.

Tilsett rosiner, laurbærblad og suppekvast og legg lokk på.

Sett fatet i ovnen på 170 C og la det steke i midten ca 1 1/2 time.

Retten serveres rett fra fatet med hakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12082)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.