Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Hønsefrikasse

Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 18 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,48 Kcal: 127,44 Fett: 7,85 gr Protein: 7,99 gr Karbo: 5,55 gr
Mettet fett: 4,14 gr Kostfiber: 1,36 gr Salt av natrium: 0,10 gr
Oppskriften har hatt 35214 lesere! 35214 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkstor høne
1stksellerirot
4stkgulrøtter
1stkkålrabi
1stkpurre
0,5kgpoteter
urter (estragon, salvie, rosmarin og lignende)

Saus:

2sssmør
2ssmel
3dlkremfløte
persille
salt og pepper
1ssdijonsennep
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater17,4 prosent
Protein25,06 prosent
Fett55,39 prosent
Kostfiber2,13 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 94,86

Pris pr porsjon

Kr 23,72
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Kok hønen i rikelig vann i ca 1 time. Bruk urter i vannet. Rens og kutt grønnsaker/poteter i store biter. La de koke med siste 10 minutter.

Ta opp grønnsaker og høna fra kraften.

Lag saus.
Smelt smør og rør inn mel. Spe med fløte og ca 1/2 liter kraft.
Smak til med salt og pepper.
Rør inn rikelig med persille og sennep.
Rens høna og kutt den store biter.

Legg hønsekjøttet og grønnsakene over i sausen.
Serveres på fat med kokte poteter.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966745



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen