Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hønsepostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhøne
1dashsalt
1ssestragon i eddik
1literhønsebuljong
1sssoyasaus
0,5dlsherry
12plate(r)gelatin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hønsepostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74,24369,25Kcal
Protein10,3651,53gram
Karbohydrat0,934,63gram
Kostfiber0,040,20gram
Fett2,9514,67gram
Mettet fett0,653,23gram
Alkohol0,35 %
Salt0,663,27gram
Pris på oppskriftenKr 3,69Kr 18,35Kroner
Hele oppskriften veier1 990 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok hønen mør i lettsaltet vann tilsatt estragon, ca 1 1/2 time.

Avkjøl hønen i kokelaken. Flå skinnet av og skjær alt kjøttet fra benene.

Skum mest mulig fett av hønsebuljongen. Smak den til med soyasaus og sherry.

Legg gelatinplatene i bløt ca 10 minutter. Vri vannet av dem og smelt dem i litt buljong. Rør gelatinen ut i buljongen.

Legg kjøttet i en skål, hell litt buljong innimellom kjøttstykkene og resten over.

Legg lett press på og sett fatet kjølig så geleen stivner.

Server posteien kald med pickles og brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8175)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.