Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Hønsesuffle




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhønsebryst rått
50grsmør
3stkeggeplommer
1tssalt
0,3tshvit pepper
2dlkremfløte
3stkeggehviter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Hønsesuffle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,97372,39Kcal
Protein11,4317,03gram
Karbohydrat1,161,73gram
Kostfiber0,040,06gram
Fett22,1733,03gram
Mettet fett13,4920,10gram
Salt1,432,13gram
Pris på oppskriftenKr 7,34Kr 10,93Kroner
Hele oppskriften veier596 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal kjøttet og gni det sammen med smøret. Rør inn eggeplommene 1 av gangen. Mos massen gjennom en sikt og tilsett salt og pepper. Pisk fløten stiv og vend den inn sammen med de stivpiskede eggehvitene. Fylles i en smurt randform og stekes i vannbad ved 125 grader i 1,5 timer. Hvelves på ett fat og hell en soppstuing i midten før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3850)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.